Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan’dan şehit ailelerine mektup

Başbakan Binali Yıldırım’ın kendi el yazısı ile yazdığı mektuplar şehit ailelerine teslim edildi.Başbakan Binali Yıldırım’ın Kurban Bayramı nedeniyle şehit ailelerine yazdığı mektup TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın tarafından teslim...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2016 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2016 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan’dan şehit ailelerine mektup
Başbakan Binali Yıldırım’ın kendi el yazısı ile yazdığı mektuplar şehit ailelerine teslim edildi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın Kurban Bayramı nedeniyle şehit ailelerine yazdığı mektup TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın tarafından teslim edildi.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt’un Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki baba evini ziyarete giden TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, mektubu şehit babası Hacı Bozkurt’a teslim etti. Başbakanın mektubu karşısında duygulanan Bozkurt, Kürtçe ve Türkçe olarak devletin yanında olduklarını, terör örgütü PKK’nın en çok Kürtlere zarar verdiğini belirterek, 8 çocuğundan 1’inin şehit olduğu, diğer 7’sini de bu vatana feda edebileceğini söyledi.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise terör örgütü PKK’nın Kürtlere zulmettiğinin altını çizerek, devletin terör ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini vurguladı. Ahmet Aydın, hiçbir terör örgütünün Türkiye’yi yolundan döndüremeyeceğini kaydetti.
Şehit ailelerinin Kurban Bayramını kutlayan Başbakan Binali Yıldırım mektubunda, "Aziz şehidimizin kıymetli emaneti değerli kardeşim, bölücü terör örgütüne karşı vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen ve Rabbimizin ’Onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz’ (Bakara süresi 154. ayet) müjdesine mazhar olan şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanımızı asla unutmayacağız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daima sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın" ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.