Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım’ın Ailesinden Ahlat’a Ziyaret

Kızılay İstanbul Şube Başkanlığını yürüten ve Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi olan İlhami Yıldırım ile Başbakan’ın kızı ve gelini, Bitlis’in Ahlat ilçesini ziyaret etti.İlçedeki tarihi ve doğal güzellikleri gezen Yıldırım...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yıldırım’ın Ailesinden Ahlat’a Ziyaret
Kızılay İstanbul Şube Başkanlığını yürüten ve Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi olan İlhami Yıldırım ile Başbakan’ın kızı ve gelini, Bitlis’in Ahlat ilçesini ziyaret etti.
İlçedeki tarihi ve doğal güzellikleri gezen Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra Ahlat Belediyesi’ne geçti. Yıldırım ve beraberindekileri Ahlat kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte makamında ağırlayan Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, misafirleri ile bir süre sohbet ederek ilçe hakkında bilgi verdi.
Daha sonra Yıldırım ve beraberindekilere Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve Belediye Başkanı Çoban tarafından ilçeye özgü çeşitli hediyeler takdim edildi.
Buradaki ziyaretin ardından Yıldırım ve beraberindekiler, Ahlat Belediyesi ile kardeş belediye olan Çekmeköy Belediyesi’nin ortaklaşa yaptıkları parkın temel atma törenine katıldı.
Buradaki programın ardından Yıldırım ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.
Parkın temel atma törenine Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çoşar, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.