Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım yaralıları ziyaret etti

Elazığ’daki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, dökülen hiçbir kanın hesabının yerde kalmayacağını söyledi.Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’daki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, dökülen hiçbir kanın hesabının yerde kalmayacağını söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırı nedeniyle geldiği kentte, yaralıları ziyaret etti. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelen Yıldırım, yaralılara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, hastane yetkililerinden bilgi aldı.
Başbakan Yıldırım, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, “Hastalarımızı ziyaret ettik. Polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın durumu iyi. Hayati tehlikeleri yok. Bu bizim için en büyük teselli. Ama şunu bilmenizi isterim, dökülen kanın hesabı yerde kalmaz. Elazığlıları böyle gördükten sonra benim ülkemin milletimin geleceğine olan inancım bin kat daha arttı. Milletimizin gösterdiği yolda yürümek bizim boynumuzun borcu. Millet konuşunca herkes susar” dedi.
Başbakan Yıldırım, daha sonra, beraberindeki Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte Elazığ Valiliğini ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.