Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Şimşek Gaziantep’te partililerle bayramlaştı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep il binasında partililerle bayramlaştı.AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında yapılan bayramlaşma törenine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekilleri...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Şimşek Gaziantep’te partililerle bayramlaştı
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep il binasında partililerle bayramlaştı.
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında yapılan bayramlaşma törenine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve partililer katıldı. Partililerle bayramlaşan Mehmet Şimşek çocuklara da oyuncak hediye ederek bayramlarını kutladı.
"Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum"
Ramazan Bayramı’nın ülke için hayırlı olmasını dileyen Şimşek, ’’Ramazan Bayramı’nın hem ülkemiz, hem İslam alemi, hem de bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu coğrafya büyük acılar çekti. İnşallah bu bayram vesilesiyle bölgemize, yakın coğrafyamıza ve Ortadoğu’ya barış, huzur, gelir. Kardeşliğimiz birliğimiz, beraberliğimiz daha da pekişir. Burada hemşehrilerimizle birlikte olmak bizim için büyük mutluluk ve onur kaynağı" dedi.
"Ekonomi paketi hemen hemen her kesime dokunacak"
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı ekonomi paketi ile ilgili açıklama yapan Şimşek, "Başbakanımızın açıkladığı paket, hemen her kesime dokunan bir paket. Ekonomiyi daha da canlandıracak, esnafımıza ve bütün toplumumuza güçlü bir şekilde destek çıkan bir paket. İnşallah o da hayırlara vesile olur. Türkiye ekonomisinin yakın coğrafyadaki sıkıntılara ve dünyadaki küresel kriz sonrası artçı şoklara rağmen Allah’a şükürler olsun temelleri sağlam. Türkiye’nin makro ekonomisi sağlam. Bu şekilde sağlam gitmesi için sürekli tedbir alıyor, çabalıyoruz. Reformlara ve ekonomideki gerekli tedbirlere tabi ki devam edeceğiz. Sayın başbakanımızın da açıkladığı, özelikle doğu ve güneydoğuya yönelik olarak ikinci bir paket çalışması yapılıyor. O da Allah’ın izniyle bir iki hafta içerisinde sonuçlandırılır. Kamuoyuyla da paylaşılır" şeklinde konuştu.
"Dış politikada dostluklarımızı pekiştiriyoruz"
Dış politikada dostlukların pekiştirilmesi konusunda girişimlerin arttırıldığını vurgulayan Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın girişimleri ile dostlarımızı arttırıyoruz. Çünkü yakın coğrafyamızdaki sıkıntıları biz çözmek istiyoruz. Bu coğrafya istikrarı, huzuru, refahı hak ediyor. Onun için dostlukların pekiştirilmesi gerekiyor. Tabi bir takım sorunlar yaşandı ama bunları peyderpey çözüyoruz. İnşallah bunun ekonomiye de, huzura da, bölgesel barışa da yansıması son derece de olumlu olacaktır" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.