Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Giresun’da

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, memleketi Giresun’a geldi.Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile aynı uçakla Ordu-Giresun Havalananına geldi. Bakan Soylu Havalananından memleketi...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Giresun’da
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, memleketi Giresun’a geldi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile aynı uçakla Ordu-Giresun Havalananına geldi. Bakan Soylu Havalananından memleketi Trabzon’a geçerken Canikli ise son iftarını da partilileriyle yaptı. Partilileriyle iftarda buluşan Canikli daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre bir çay ocağında vatandaşlar ile muhabbet eden Başbakan Yardımcısı Canikli’ye hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi. Sohbetin ardından yatsı namazını Hacı Miktad Camisi’nde kılan Başbakan Yardımcısı Canikli, daha sonra kalacağı otele geçerek istirahata çekildi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli yarın bayram namazının ardından Giresun Öğretmenevi’nde ve AK Parti Giresun İl Başkanlığında düzenlenecek bayramlaşma programlarına katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.