Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Binali Yıldırım Erzincan’dan ayrıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Eşi Semiha Yıldırım ve beraberindeki bakanlar, Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde depo sistemli doğalgazın açılışını yaptıktan sonra Erzincan’dan ayrıldı.Başbakan Binali Yıldırım, Eşi Semiha Yıldırım...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, Eşi Semiha Yıldırım ve beraberindeki bakanlar, Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde depo sistemli doğalgazın açılışını yaptıktan sonra Erzincan’dan ayrıldı.
Başbakan Binali Yıldırım, Eşi Semiha Yıldırım ve beraberindeki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Beyaz Et Kombinasının ve Türkiye genelinde 33 ilçeye verilen depo sistemli doğalgazın açılışını yaparak, Erzincan’dan ayrıldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ı Erzincan havaalanından 5 bakanın yanı sıra Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram ile birlikte il protokolü uğurladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.