Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı Personele Üstün Başarı Belgesi

EDİRNE (İHA) – Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı Kapıkule’de başarılı olan gümrük personeline üstün başarı belgesi verildi.Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde gayretli, özverili, çalışan ve kaçak yakalamalarının...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EDİRNE (İHA) – Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı Kapıkule’de başarılı olan gümrük personeline üstün başarı belgesi verildi.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde gayretli, özverili, çalışan ve kaçak yakalamalarının ortaya çıkarılmasında üstün gayret gösteren personel için tören düzenlendi. Törende, Edirne’ye bağlı sınır kapılarında görev yapan 32, Kırklareli Demirköy Sınır Kapısında görev yapan 4 personel başarı belgesi almaya layık görüldü.
Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Kapıkule VIP salonunda düzenlenen törende başarı belgelerini personele takdim etti. Vali Yardımcısı Tanç, basın mensuplarına esprili bir dille göndermelerde bulunarak, "25 Aralık 2015 tarihinden yakın bir döneme kadar ben valilik ettim. Ben kaç gün olduğunu hesaplayamadım, basına uzun gelmiş ki, basın mensubu arkadaşlarımız hesaplamış, tam 138 günmüş. Teşekkür ediyorum kendilerine gerçekten ben haber kaynağı olarak çok verimli değildim. Bundan sonrası için inşallah haber olarak, haber alma konusunda iyi noktalara gelir kentimiz. Gerçi hiçbir şey saklamadık ama zaten sizden saklamak da mümkün değil fakat ben medya önüne çokça çıkmayı tercih etmediğim için belki basın mensubu arkadaşlarımız sıkılmış olabilir" dedi.
Başarılı olan gümrük personeline ödül verdiklerini kaydeden Vali Yardımcısı Tanç, "Bu başarılı olan personelin belgelerini imzalamak bana nasip oldu, bundan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Çünkü biliyorum başlarındaki müdürler objektif davranmışlardır. O yüzden bu belgeleri imzalamakta hiç tereddüt etmedim. Umuyorum bu başarı belgeleri önünüzdeki mesleki kariyerinizde size katkı sunar" şeklinde konuştu.
Programda konuşan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın da tüm personelin başarılı ve özverili çalıştığını, belge alacakların az bir farkla öne çıktığını kaydederek, tüm personelin başarılılarının devamını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.