Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barselona’ya Türkiye çıkarması

Barselona’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CPhI Worldwide Barselona Fuarı dünyadaki ilaç sanayi devlerini bir araya getirdi. Fuarda Türkiye’den pek çok firma gövde gösterisi yaptı.İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleşen ve dünyanın...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Barselona’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CPhI Worldwide Barselona Fuarı dünyadaki ilaç sanayi devlerini bir araya getirdi. Fuarda Türkiye’den pek çok firma gövde gösterisi yaptı.
İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleşen ve dünyanın en önemli Avrupa ilaç fuarı özelliğini taşıyan CPhI Worldwide Barselona Fuarı, 150 ülkeden 36 binden fazla ilaç sanayi uzmanını bir araya getirdi. Fuarda tıp, ilaç teknolojileri ve hastane donanımı sektörlerindeki uluslararası katılımcılar son gelişmeleri sundu.
4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara ABD, Çin, Hindistan, Rusya başta olmak üzere 150 den fazla ülkeden binlerce sektör temsilcisi katıldı. Türkiye’den de pek çok katılımcı ve yerli markalar göz doldurdu.
Dünya çapında faaliyet gösteren uluslararası markaların fuarda yer aldığını belirten Neutec İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bilgiç, ’’Ülkemizi ve şirketimizi global ilaç sektörüne tanıtmak, projelerimizi ihracat amaçlı projelere dönüştürmek amacı ile katıldığımız fuar sektörümüz açısından güzel sonuçlar doğurdu. Fuar sonrasında dünyanın dört bir tarafında yerleşkesi olan global oyunculardan ziyaret aldık. Ülkemizi ve şirketimizi geliştirdiğimiz projeleri anlatabilme fırsatı bulduk’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.