Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma’ya tatilci akını

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler mesai saati bitimi tatil bölgelerine yola çıkmaya başladı. Erdek, Avşa ve Marmara gibi tatil beldelerinde bayram tatilini geçirecek olan tatilciler İDO ile Bandırma’ya akın etti.İstanbul’dan...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırma’ya tatilci akını

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler mesai saati bitimi tatil bölgelerine yola çıkmaya başladı. Erdek, Avşa ve Marmara gibi tatil beldelerinde bayram tatilini geçirecek olan tatilciler İDO ile Bandırma’ya akın etti.

İstanbul’dan yola çıkarak Bandırma’ya ulaşan feribot ve deniz otobüslerindeki binlerce yolcu ve araç iskelede yoğunluk yaşanmasına neden oluyor. Tatilcileri Bandırma İskelesine indiklerinde ise Edremit, Ayvalık, Erdek gibi tatil beldelerine sefer düzenleyen çok sayıda araç bekliyor. Deniz otobüsünden indikten sonra iskeleye adım atan tatilciler otobüs ile yollarına devam etmeyi tercih ettiklerinde ise onları otogara ulaştıracak taksiler de adeta müşteri kapma telaşına girişiyor.

İDO yetkilileri günde 3 kez olan feribot sefer sayısını 7’ye yükseltirken, deniz otobüsü sefer sayısının da 6’ya yükseltildiğini ifade ettiler. 4 günlük bayram tatili boyunca İstanbul’dan Bandırma’ya 16 deniz otobüsü ve 25 feribot karşılıklı olarak yolcu taşıyacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.