Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma’ya "özel eğitim" ödülü

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, ’Özel Eğitim Materyalleri Yarışması’nda ödül kazandı.Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, 700...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırma’ya "özel eğitim" ödülü
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, ’Özel Eğitim Materyalleri Yarışması’nda ödül kazandı.
Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, 700 okul arasında ilk 20’ye girererek mansiyon ödülü kazandı. Okul Müdürü Eyüp Tezcan Köse, ’’Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ilk kez düzenlediği ’’Fikirler Yarışsın Engeller Aşılsın’’ sloganlı yarışması neticelendi. Ödüllendirilen eserler arasında okul olarak iki tane ürünümüz mevcut. Yaklaşık 700 başvuru arasında ilk 20’ye giren iki ürünümüz ödüle layık görüldü. Özel eğitimde ihtiyaç duyulan öğretim materyalleri piyasada bulabileceğimiz ürünler değil. Halihazırda kullanılabilen ürünler olamadığı için Genel Müdürlüğü’müz ’’Fikirler Yarışsın Engeller Aşısın’’ projesi kapsamında böyle bir yarışma düzenledi. Bu yarışma herkese açıktı. Yaklaşık 700 ürünle başvurular tamamlandı. Geçen hafta da sonuçlar İstanbul’da törenle açıklandı. En iyi 120 ürünün katalog olarak basıldığı ve sonuçlarının açıklandığı yarışmada derece almamız bizi mutlu etti. Bu materyallerin öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.