Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma’da FETÖ / PDY tutuklamaları

Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda 3 ay önce açığa alınan 4 personelden 1’i tutuklandı, 1’i adli kontrollü olarak serbest bırakılırken, 2 personelin firar olduğu belirtildi.FETÖ/PDY operasyonları hız...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda 3 ay önce açığa alınan 4 personelden 1’i tutuklandı, 1’i adli kontrollü olarak serbest bırakılırken, 2 personelin firar olduğu belirtildi.
FETÖ/PDY operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Kamu kuruluşlarında yuvalanan terör örgütü üyeleri tek tek yakalanarak adalete teslim ediliyor. Sosyal devlet anlayışı ile kurulan, valilik ve kaymakamlıklara bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına kadar sızan bu terör örgütleri mensuplarına karşı tüm yurtta operasyonlar devam ediyor.
Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda çalışan 4 personel 3 ay önce açığa alınmıştı. Açığa alınan 4 personelden 1’i tutuklandı, 1’i adli kontrollü olarak serbest bırakılırken, Mete G. ve Muhammed B. isimli iki personelin firar olduğu belirtildi.
Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti, tutuklu ve adli kontrollü personelin açığa alınma işlemini 2 ay daha uzatırken, firarda olan 2 personeli ise ihraç etti. Firarda olan iki personelin arama çalışmaları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.