Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlıoğlu: “Bizi yıllarca namaz ve ibadetle aldattılar, içimizde sinsice büyüdüler”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fetö’nün Yıllarca Toplumu Aldattığını İfade Ederek, “namaz Ve İbadetle Bizi Aldattılar, İçimizde Sinsice Büyüdüler” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkanlıoğlu: “Bizi yıllarca namaz ve ibadetle aldattılar, içimizde sinsice büyüdüler”
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, FETÖ’nün yıllarca toplumu aldattığını ifade ederek, “Namaz ve ibadetle bizi aldattılar, içimizde sinsice büyüdüler” dedi.
Vali Balkanlıoğlu, darbe girişiminde bulunan FFETÖ/PDY bağlantılı hainlerin toplum içinde sinsice büyüdüğünü ifade etti. Balkanlıoğlu, “Himmet paraları ve diğer yardımlarla kendilerine kaynak sağladılar. Yönetici oldular, önemli görevlere geldiler. Namaz ve ibadetle bizi aldattılar. Kendi vatandaşlarına ateş etme alçaklığını gösterdiler. Menderes’e Konya’ya geldiğinde 20 km halı seren halk, idama giderken kılını bile kıpırdatmamıştı. Ancak bu halk, kurşunların ve tankların önüne durarak göğsünü siper etti ve bu hainliğe, darbeye dur dedi” diye konuştu.
İslam aleminin umudu Türkiye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın darbecilere karşı duruş sergilediğini söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Eskiden darbe olduğunda şapkasını alıp giden yöneticiler vardı. Ancak Cumhurbaşkanımız, ‘Ben bu yola kefenimi aldım da çıktım, şehit olmaya hazırım’ dedi ve darbeye karşı durdu. Dünyadaki Müslümanların ve Müslüman ülkelerin umudu oldu. İlimize gelen Arap turistler, ‘Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’nin değil, bizlerin de ümidi. Onun sayesinde bizler de geleceğe umutla bakıyoruz. Bizler, Türkiye halkı ve yöneticileri için sürekli dua ediyoruz. Türkiye bizim umudumuz’ şeklinde duaları ve söylemleriyle bizlere destek oldular” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.