Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan ülkelerinden gelen öğrenciler, kahvaltıda buluştu

İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ın ev sahipliğinde Balkan ülkelerinden öğrencilerle istişare kahvaltısı yapıldı.Kahvaltıya katılan AK Parti Dış İlişkiler Sorumlusu ve Balkan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ın ev sahipliğinde Balkan ülkelerinden öğrencilerle istişare kahvaltısı yapıldı.
Kahvaltıya katılan AK Parti Dış İlişkiler Sorumlusu ve Balkan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve İstanbul AK Parti Balkan ve Avrasya Komisyon Başkanı Dr. Ferudun Ay da öğrencilerle birlikte kahvaltı. Kahvaltıda, Makedonya, Kosova, Bosna-Hersek, Arnavutluk, Sırbistan, Hırvatistan, Karadağ, Yunanistan, Romanya ve Bulgaristanlı öğrencilerin yanında Suriye ve Afrika ülkelerinden gelenler öğrenciler de vardı.
Öğrencilerin organizasyonunu sağlayan, Uludağ Üniversitesi Doktora öğrencisi İsmail Hilal Sipahi ve kahvaltıya katılan öğrenciler, mezunlarla birlikte toplam 54 bin öğrenci okutan Türkiye Cumhuriyetine karşı olan sevgilerini ve bağlılıklarını bildirdiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer tüm ilgililere teşekkür eden Sipahi, Balkan coğrafyasının Türkiye devletine olan bağlılığına ve ihtiyacına dikkat çekti. Sipahi, Balkanların adeta bir Anadolu kadar güzel olduğunun söylerken, orada yaşayan Müslümanların Türkiye’den ayrı görülmemesi gerektiğini de vurguladı.
Daha sonra öğrencilerin devletten beklenti, istek ve önerilerini dinleyen heyet, çözüm konusunda da öğrencilerle istişarede bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.