Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirli Şehidin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Balıkesirli şehit Astsubay Çavuş Atilla Kaya’nın cenazesinde gözyaşları sel oldu.Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Astsubay Atilla Kaya’nın (25) naaşı, Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Kuyualan Mahallesi’ne getirildi....

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirli şehit Astsubay Çavuş Atilla Kaya’nın cenazesinde gözyaşları sel oldu.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Astsubay Atilla Kaya’nın (25) naaşı, Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Kuyualan Mahallesi’ne getirildi. Evinin önüne helallik için getirilen Kaya’nın tabutuna uzun süre sarılarak ağlayan anne Ayşe Kaya, oğlunu son bir kez görmek istedi. Sağlık ekiplerinin yardımıyla ayakta güçlükle duran aile bireylerini yakınları sakinleştirdi. Şehit Astsubay Çavuş Atilla Kaya’nın cenazesi, ardından Balıkesir Savaştepe yolu üzerinde bulunan Kuyualan Mahallesi’ndeki araziye getirildi. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon Komutanı Mehmet Akyürek ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile çok sayısı protokol ve vatandaşın katıldığı cenaze töreninde helallik alındı. Cenaze namazı sonrası şehidin al bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde mahalle mezarlığında defnedildi.
Bu arada cenaze töreni nedeniyle Kuyuaalan Mahallesi’nde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri yolu trafiğe kapattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.