Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir’de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Balıkesir’de törenlerle kutlandı.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Balıkesir Tren Garı önünde toplanan yüzlerce öğrenci Atatürk Anıtı’na yürüdü. Dev Türk...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Balıkesir’de törenlerle kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Balıkesir Tren Garı önünde toplanan yüzlerce öğrenci Atatürk Anıtı’na yürüdü. Dev Türk bayrağı açan gençlere il protokolü eşlik etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Etkinlikler daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı havuzun önünde bulunan tesislerde sürdü. Gizem Şirin adlı öğrencinin okuduğu Anadolu şiirinin ardından Kafkas halk oyunları gösterileri yapıldı. Jimnastikçilerin gösterilerinin ardından bisiklet dağıtımı yapıldı.
Öte yandan, törenlere katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un yanına gelen bir çocuk, Başkan Uğur’dan bisiklet istedi. Başkan Uğur’un ’Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti neresi’ sorusu ile karşılaşan çocuk, düşündükten sonra ’Balıkesir’ cevabını verdi. Protokolü neşeye boğan çocuğu seven Başkan Uğur, görevlilere talimat vererek çocuğun adresine bisiklet bırakılmasını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.