Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir’de 19 hakim ve savcı gözaltında

Balıkesir il genelinde yapılan operasyonlarla 19 hakim ve savcı gözaltına alındı.Türkiye genelinde bazı savcı ve hakimlerin açığa alınmasının ardından emniyet güçleri tarafından gözaltı uygulaması başlatıldı. İlk olarak 10 hakim...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir il genelinde yapılan operasyonlarla 19 hakim ve savcı gözaltına alındı.
Türkiye genelinde bazı savcı ve hakimlerin açığa alınmasının ardından emniyet güçleri tarafından gözaltı uygulaması başlatıldı. İlk olarak 10 hakim ve savcının gözaltına alındığı operasyonlarda sayı 19’a yükseldi. Buna göre Balıkesir’de 19 hakim ve savcı gözaltına alınırken, 9’u savcı 10’u hakim olan şüpheliler polis nezaretinde Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Gözaltına alınan Balıkesir Adliyesi’nde görevli savcı Y.Ş., savcı S.Ö., hakim E.A., savcı H.Ş., hakim H.İ.K., hakim M.K., hakim B.Ş., hakim M.D., hakim N.A.Ö.; Bandırma Adliyesi’nde görevli savcı V.Ö., hakim E.D,. savcı H.Y., hakim S.G., hakim M.G., savcı A.D., savcı S.K.; Edremit Adliyesi’nde görevli hakim E.D., savcı H.Y., hakim H.T., hakim S.G., savcı E.G., hakim B.D. ilk ifadelerini emniyette verecek.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.