Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir İçin İstiklal Madalyası Kampanyası

Balıkesir’de yayın yapan Birlik Gazetesi, Balıkesir’e İstiklal Madalyası verilmesi için imza kampanyası başlattı.Balıkesir Birlik Gazetesi, Balıkesir’e İstiklal Madalyası verilmesi için imza kampanyası başlattı. Gazete manşetlerine...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir İçin İstiklal Madalyası Kampanyası
Balıkesir’de yayın yapan Birlik Gazetesi, Balıkesir’e İstiklal Madalyası verilmesi için imza kampanyası başlattı.
Balıkesir Birlik Gazetesi, Balıkesir’e İstiklal Madalyası verilmesi için imza kampanyası başlattı. Gazete manşetlerine konuya taşıyan gazete yönetimi, gazete binası önünde stant kurarak vatandaşlardan imza topladı. Yüzlerce vatandaşın destek verdiği imza kampanyasına AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, CHP İl Başkanı Ender Biçki ve MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Par gelerek imzalarını attılar. Siyasi partilerin İl Başkanları yapılan kampanyanın son derece yararlı ve gerekli olduğunun altını çizerek, "Konuyu milletvekillerimizle meclise taşıyacak ve Balıkesir’e İstiklal Madalyasının verilmesi konusunda gerekli yasanın çıkması için elimizden geleni yapacağız" dediler.
Gazete sahibi Sıtkı Şeremetli ise yaptığı açıklamada, "Balıkesir kurtuluş savaşının öncü şehridir. Kuva-yi Milliye’nin başkenti olarak bilinen Balıkesir İstiklal Madalyasını hak eden bir ildir. Biz gazete olarak kamuoyuna bir çağrı yaptık. Ve bu çağrımıza vatandaşlarımızdan aldığımız tepki çok olumlu oldu. Toplanan imzaları şehrimiz Milletvekillerini verecek ve bu konuda gerekeni siyasilerimiz yapacaklardır. Biz Balıkesir halkı ve seçilmiş siyasetçileriyle Balıkesir’in hak ettiği İstiklal Madalyasını alacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.