Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi şehit ailesini ev sahibi yapıyor

Geçem sene Şırnak’ta şehit olan Faruk Gezen’in ailesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir ev yapılıyor.Şırnak’ın Cizre ilçesinde seyir halindeki zırhlı aracın geçişinde meydana gelen patlamada şehit olan Uzman...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi şehit ailesini ev sahibi yapıyor
Geçem sene Şırnak’ta şehit olan Faruk Gezen’in ailesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir ev yapılıyor.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde seyir halindeki zırhlı aracın geçişinde meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Faruk Gezen’in Dursunbey Durabeyler Mahallesi’nde yaşayan ailesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir ev yapılıyor. Geçtiğimiz yıl kış aylarında şehit ailesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, ziyaret sırasında şehit ailesine yeni bir ev yapacaklarını belirtmişti. Bu gelişmelerin ardından şehit ailesine Dursunbey Belediyesine ait arsa hibe edildi. Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde temel atma çalışmalarına başlandı.
İnşaat çalışmalarını incelemek üzere Durabeyler mahallesine giden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve beraberindeki heyet şehit babası Arif Gezen’i ziyaret etti. Şehit Babası ile kazı çalışmalarının başladığı yerde inceleme yapan Başkan Bahçavan çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Başkan Bahçavan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Şırnak’ta şehit düşen Faruk kardeşimizin ailesini Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur ile birlikte ziyaret etmiştik. Büyükşehir Belediyemiz daire başkanlarının da hazır bulunduğu bu ziyarette başkanımız şehit ailemize yeni bir ev yapacakları müjdesini vermişti. Geçtiğimiz bu süreçte resmi işlemler biraz zaman aldı. Biz Dursunbey Belediyesi olarak şehit ailemize mahallede bulunan arsamızı hibe ettik. Büyükşehir Belediyemizde kazı ve temel çalışmalarına başladı. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur’a Şehit ailemize sahip çıktığı için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca aziz şehidimize de Rahmet diliyor, şehidimizin emaneti ailesine de yeni yapılacak olan bu evde huzur dolu günler diliyorum” dedi.
Acılı baba Arif Gezen ise kendilerine her daim destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.