Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkçılar yaban domuzlarını elleriyle besliyor

Bodrum’da ormanlık alanda yaşayan yaban domuzlarını elleriyle besleyen vatandaşların domuzlarla özçekim yapması şaşkınlıkla karşılandı.Torba Mahallesi’ndeki balıkçılar ve mahalle sakinlerinin dağdan inen yabani domuzları elleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum’da ormanlık alanda yaşayan yaban domuzlarını elleriyle besleyen vatandaşların domuzlarla özçekim yapması şaşkınlıkla karşılandı.
Torba Mahallesi’ndeki balıkçılar ve mahalle sakinlerinin dağdan inen yabani domuzları elleriyle beslemesi şaşkınlıkla karşılandı. Yaban domuzlarının kendilerinden kaçmadığını gören bazı vatandaşlar ise domuzlarla selfie yapmayı da ihmal etmedi. Her gün aynı noktaya gelerek balık yiyen yaban domuzları insanlara alışarak mahalle sakinlerinin elinden balık yemeye başladı. Yaklaşık 1 aydır aynı saatte balıkçıların yanına gelen 5 domuz, balıkçıların yanına giderek balık yiyor. Bir süre sonra domuzlara yaklaşmaya başlayan vatandaşlar ve balıkçılar evlerinden getirdikleri yemekleri ve bayatlamış balıkları elleriyle yaban domuzlarına yedirmeye başladı.
Domuzları eliyle besleyen milli sporcu Şeref Elbil, 3 aydır domuzların mahallelerine geldiklerini belirterek, "Benim evimin önüne geliyorlardı, domuzlara yemek veriyorduk. Yemek vere vere bu bölgeye alıştılar. Akşam sabah gelmeye başladılar. Çevrede bulunan başka arkadaşlar da yemek getirmeye başladı ve bize yaklaşamaya başladılar. Geliyorlar biz ekmek veriyoruz. Burada bulunan balıkçılarda balık veriyor. Domuzları elimizle beslemeye başladık" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.