Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAKKA’nın dönem başkanı Vali Çeber oldu

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Başkanlığı, eylül ayı itibariyle bir yıl süre ile Vali Kemal Çeber tarafından devir alındı.BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı olan Vali Kemal Çeber, Başkanlığı’nda Safranbolu Çelik...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAKKA’nın dönem başkanı Vali Çeber oldu

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Başkanlığı, eylül ayı itibariyle bir yıl süre ile Vali Kemal Çeber tarafından devir alındı.

BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı olan Vali Kemal Çeber, Başkanlığı’nda Safranbolu Çelik Palas Otelde yapılan eylül ayı yönetim kurulu toplantısına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bartın Valisi Nusret Dirim, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve ajans yetkilileri katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ile toplantı sona erdi.

Toplantı sonrası Vali Kemal Çeber tarafından Yönetim Kurulu üyelerine Safranbolu Çerçen Köyünde yetiştirilen Çavuş Üzümü, TSO Başkanı Tuncay Özcan tarafından da Safranbolu lokumu hediye edildi.

Bartın Valisi Nusret Dirim ve Zonguldak Valisi Ahmet Çınar toplantı öncesinde Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.