Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakırköy’ün Kahraman Emniyet Müdürüne Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları ve iş adamları, 15 Temmuz Askeri Cunta girişiminde dik duran Bakırköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner’e teşekkür ve moral ziyaretinde bulundular.15 Temmuz Askeri Cunta darbesini şiddetle kınadıklarını belirten...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakırköy’ün Kahraman Emniyet Müdürüne Ziyaret
Sivil Toplum Kuruluşları ve iş adamları, 15 Temmuz Askeri Cunta girişiminde dik duran Bakırköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner’e teşekkür ve moral ziyaretinde bulundular.
15 Temmuz Askeri Cunta darbesini şiddetle kınadıklarını belirten Haymana Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Haymana, Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığına yönelik bu menfur saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tüm yaralılara acil şifalar dilediğini belirtti. Ulusa yönelik bu yaşamsal tehdit karşısında tarihi bir birlik ve beraberlik sergilendiğini söyleyen Haymana, "Darbe girişiminin en önemli ve çok kritik yer olan Bakırköy ilçesi darbe gecesi çok büyük badireler atlattı. Atatürk Havaalanı ve Harp Okulu burada olduğundan dolayı Cuntacılar Bakırköy’de akla hayale gelmeyecek yöntemler denemelerine rağmen Bakırköy ilçe Emniyet Müdürümüz Murat Çetiner’in girişimleri sonucu şükürler olsun ki bu darbe püskürtüldü. Haymana Group Yönetimi olarak Sayın müdürümüze bu dik duruşundan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.
"Çetiner, halkımız bizlere çok büyük moral oldu"
Yapılan ziyaretten dolayı Metin Haymana’ya teşekkür eden Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, 15 Temmuz gecesinde yaşananların normal bir polisiye olayının olmadığını belirtti. Son derece zor ve sıkıntılı bir süreç yaşandığını söyleyen Çetiner, “Silahlı kuvvetler içerisinde bulunan ancak silahlı kuvvetlerin genelinin reddettiği, onaylamadığı bir gurubun başka bir kısım mihraklarla ittifak ederek ağır silahlar kullanmak suretiyle gerçekleştirmeye çalıştığı bir darbe olayıydı. ilk andan itibaren İstanbul il Emniyet müdürümüz açık, net ve kararlı bir şekilde talimatlarını verdi. Bizler de bütün personellerimizi görev alanlarına çağırarak sağlam durmalarını, asla geri durmamalarını ve her hangi bir kanunsuzluğa müsaade etmemelerini hususunda bir kararlık sergiledik. Darbe gecesinde buraya bir kaç tane tank geldi, zırhlı personel taşıyıcılar geldi. Onlarında can güvenliğini sağlayarak göz altına aldık ve şuan için işlemleri devam ediyor. Çünkü bir kısmı konudan bir haber askerler, hiç bir şekilde konu ile ilgileri yok diyebileceğimiz isimler de var tabi bunları da iyi ayrıştırmak lazım o ayıklamayı da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Öte yandan halkımızda bizimle beraberdi buda bizler için çok sevindirici bir durumdu. Sadece emniyet teşkilatının ortaya koyduğu kararlık değil aynı zamanda vatandaşlarımızın da bize verdiği destek ile yanımızda olması bu darbenin püskürtülmesinde en önemli etken olmuştur" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.