Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakıcısı tarafından öldürülen başkanın eşi son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’da 1963-1973 yılları arasında şehrin Belediye Başkanlığını yapan Orhan Esin’in bakıcısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen eşi Birgül Esin son yolculuğuna uğurlandı.İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bakıcısı tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’da 1963-1973 yılları arasında şehrin Belediye Başkanlığını yapan Orhan Esin’in bakıcısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen eşi Birgül Esin son yolculuğuna uğurlandı.
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bakıcısı tarafından öldürüldüğü iddia edilen eski Aydın Belediye Başkanı Orhan Esin’in eşi Birgül Esin için ilk tören İzmir Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nde gerçekleştirildi. Buradan alınan Birgül Esin’in naaşı daha sonra Aydın’a getirildi. Aydın’da 1963-1973 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan ve 10 yıllık görev süresince önemli icraatlara imza atan Orhan Esin’in eşi için Tellidede Mezarlığı’nda ayrı bir tören düzenlendi. Mezarlıkta kılınan cenaze namazına çoğu yakınlarından ve aile fertlerinden oluşan yaklaşık 30 kişi katılırken, mütevazi törenin ardından Birgül Esin son yolculuğuna uğurlandı.
Aydın eski Belediye Başkanı Orhan Esin’in eşi Birgül Esin önceki gün iddiaya göre, Gürcistan uyruklu bakıcısı 53 yaşındaki L.K. isimli kadın tarafından önce başına sert bir cisimle vurularak ardından boğularak öldürmüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.