Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlık, Şiddetten Kurtulmak İçin Balkondan Atlayan Kadına Sahip Çıktı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, eski nişanlısından gördüğü şiddetten kurtulmak için balkondan balkona atlayan kadına sahip çıktı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan eski nişanlısı...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, eski nişanlısından gördüğü şiddetten kurtulmak için balkondan balkona atlayan kadına sahip çıktı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan eski nişanlısı tarafından gördüğü şiddetten kurtulmak için balkondan balkona atlayan B.E. isimli şahısla ilgili açıklama yapılmasına gerek duyulduğu vurgulanarak şöyle denildi:
"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun talimatı ile İstanbul İl Müdürlüğü yetkilileri, haberde adı geçen B.E. isimli şahsın ikamet adresine giderek görüşme gerçekleştirmişlerdir.
Görüşmede genç kadının durumu değerlendirilip, uygun sosyal hizmet modeli sunulabilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ne İl Müdürlüğümüz meslek elemanları tarafından nakli sağlanmıştır.
Genç kadına kendi istek ve talepleri doğrultusunda gerekli yardım ve tedbirler uygulanacaktır. Süreç İstanbul İl Müdürlüğü tarafından takip edilecektir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.