Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlık Denizli’deki Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denizli Yetiştirme Yurdu’nda meydana geldiği belirlenen görüntülere ilişkin soruşturma başlattı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, bugün bazı gazete ve televizyonlarda...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denizli Yetiştirme Yurdu’nda meydana geldiği belirlenen görüntülere ilişkin soruşturma başlattı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, bugün bazı gazete ve televizyonlarda yer alan Denizli Yetiştirme Yurdu’nda meydana geldiği belirlenen görüntülere ilişkin olarak, görüntüler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na ulaştığı andan itibaren Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu’nun talimatı ile müfettiş görevlendirildiği kaydedilerek, gerekli idari soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi. Olayda sorumluluğu bulunan kişilerin derhal görevden alındığı belirtilen açıklamada, "İdari soruşturmanın neticesine göre sorumlular hakkında adli süreç de başlatılacaktır. Olaya müsamaha gösterilmesi veya seyirci kalınması kesinlikle söz konusu değildir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın temel prensibi devletin koruması altındaki çocuklarımıza sevgi ve şefkat ile muamele edilmesidir. Bunun aksi davranışları sergileyenlerin bakanlık çatısı altında barınmaları mümkün değildir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.