Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlar “Değerlerimizle Buluşma” gecesine katıldı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Bu irade mevcut oldukça bu ülkede hiç kimse bir daha darbe yapmayı dahi aklından geçiremeyecektir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Bu irade mevcut oldukça bu ülkede hiç kimse bir daha darbe yapmayı dahi aklından geçiremeyecektir” dedi.

Tokat’ta bir dizi programa katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, son olarak Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Tek Yürek Projesi “Değerlerimizle Buluşma” gecesine katıldı. Salonu dolduran vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile “Türkiyem” şarkısını söyledi. Şehitlerin anıldığı gecede konuşma yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz’da gençlerin değerlerine sahip olduğunu, ecdadının izinden gittiğini, istiklal ve istikbal söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan meydanlara çıkarak tanklara toplara göğsünü siper ettiğini söyledi. Daha sonra kürsüye gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise Türkiye’nin birçok darbe gördüğünü fakat 15 Temmuz darbe girişimin farklı olduğunu ifade ederek, “O zamana kadar darbelerin hepsi ezanları susturdu. Bu darbede ezanlar darbecileri susturdu. Millet tankına topunu uçağına hukukuna sahip çıktı. Bu irade mevcut oldukça bu ülkede hiç kimse bir daha darbe yapmayı dahi aklından geçiremeyecektir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Esat Kabaklı’nın “Vatanına göz dikeni ez oğlum” parçasını programa katılanlar vatandaşlar hep birlikte seslendirdi. Bakan Yılmaz ve Bakan Arslan’da ellerinde Türk bayraklarını sallayarak vatandaşlara eşlik etti. Salonda bir grup genç “Ülkücü hareket engellenemez” sloganları attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.