Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Zeybekci’den Babalar Günü Mesajı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Babalar günü mesajı yayımladı.Babalar günü mesajı yayımlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “öncelikle vatan savunmasında şehit düşenler ve gazilik mertebesine erdikten sonra hayata gözlerini yumanlar olmak...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Babalar günü mesajı yayımladı.
Babalar günü mesajı yayımlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “öncelikle vatan savunmasında şehit düşenler ve gazilik mertebesine erdikten sonra hayata gözlerini yumanlar olmak üzere, babam gibi bugün artık aramızda olmayan tüm babaları, rahmetle yad ediyorum. Halen hayatla başetmeye çalışan babaların ve baba adaylarının ise, 19 Haziran Pazar gününe denk gelen Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.
Zeybekci mesajına şöyle devam etti:
“Bu arada, geçtiğimiz Cuma günü hem kendilerinin hem de ailelerinin karnesi niteliğindeki belgelerini alarak yaz tatiline başlamak için okullarından ayrılan öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin güzel günler geçirmelerini temenni ediyorum. Ayrıca, bu hafta sonu LYS’de yer alıp eğitiminde yeni bir aşamaya geçmeye çalışan ve bir üniversiteye girmek için uğraşan herkese de başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.