Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yılmaz Ve İranlı Bakan Vaizi Mevlana Türbesini Ziyaret Etti

Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyon 25. Dönem Toplantısı için Konya’da bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve İran Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri Bakanı Mahmoud Vaizi Mevlana Türbesi’nde birlikte dua etti.Kalkınma Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyon 25. Dönem Toplantısı için Konya’da bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve İran Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri Bakanı Mahmoud Vaizi Mevlana Türbesi’nde birlikte dua etti.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile İran Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri Bakanı Mahmoud Vaizi karma ekonomi komisyonu ve bankacılık konusunda protokoller imzalandıktan sonra iki bakan Konya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Öncelikle 3. Organize Sanayi’nde bir yağ firmasına ait tesisleri gezdikten sonra Yılmaz ve Vaizi ile birlikte protokol üyeleri Konya Bilim Merkezi’ne geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in eşliğinde bilim merkezini gezen Bakan Yılmaz ve İranlı Bakan Vaizi yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Mevlana Türbesi’ni ziyaret eden iki bakan burada birlikte dua etti. Müze müdürü Yusuf Benli’den türbe hakkında bilgi aldıktan sonra Bakan Yılmaz ve İranlı Bakan Vaizi sema gösterisi izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.