Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yılmaz, Sur esnafını ziyaret etti

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sur ilçesinde bulunan tarihi Ulu Cami’de namaz kıldıktan sonra esnafı gezip sorunlarını dinledi.Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, sabah saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sur ilçesinde bulunan tarihi Ulu Cami’de namaz kıldıktan sonra esnafı gezip sorunlarını dinledi.
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, sabah saatlerinde geldiği Diyarbakır’da valilik ziyaretinin ardından Cuma namazını kılmak üzere Ulu Camisi’ne geçti. Namazını kıldıktan sonra beraberindekilerle camiden çıkan Bakan Yılmaz, Sur esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Esnafın sorunları ile yakından ilgilenip not tutturan Bakan Yılmaz’a çevredeki vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Milli Eğitim Bakanını bir anda karşılarında gören öğretmen adayları, Bakan Yılmaz’ı durdurup ağustos ayında atama yapılıp yapılmayacağını sordu. Bakan Yılmaz, öğretmen adaylarına ağustos ayında atamaların yapılmayacağını, atamanın 2017’nin şubat ayında gerçekleşeceğini söyledi. Bakan Yılmaz, daha sonra kendisini durdurup sözleşmeli öğretmenlik konusunda bilgi almak isteyen bir vatandaşa açıklamalarda bulundu.
Bakan Yılmaz, Gazi Caddesi’ndeki esnafı gezerken vatandaşlar tarafından sık sık durduruldu. Meraklı vatandaşlar Bakan Yılmaz’ın koluna girerken, bazıları ise cep telefonu ile selfie çekmeyi ihmal etmedi. Bir vatandaşın "Okulları yaktılar, yıktılar çocuklarımız okula gidemiyor" şeklindeki sözlerine Bakan Yılmaz, okulları yapmak için buraya geldiklerini söyledi.
Bakan Yılmaz daha sonra öğle yemeği için bir lokantaya geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.