Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yardımcısı Yegin, Şemdinli’de temaslarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, ilk olarak Kaymakam Muhammet Fuat Türkmen’i ziyaret etti. Yegin, daha sonra beraberindeki...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2017 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Yardımcısı Yegin, Şemdinli’de temaslarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, ilk olarak Kaymakam Muhammet Fuat Türkmen’i ziyaret etti. Yegin, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Kültür Merkezinde muhtarlar ve esnaflarla bir araya geldi. Muhtarların ve esnafların sıkıntılarını dinleyen Bakan Yardımcısı Yegin, kendi hizmet alanlarına ilişkin sorunları nasıl aşabileceklerini görüşmek üzere geldiklerini belirterek, “Çözüm yollarını aramak ve bulmak üzere Hakkarimizin Şemdinli ilçesindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘milli seferberlik’ ilan etmişti. Hatırlarsanız biz de bakanlık olarak o milli seferberlik çağrısından sonra milli seferberlik ilan ettik” dedi.

Yegin, daha sonra ‘Mesleğini Seçtim İstihdama Geçtim’ projesi kapsamında düzenlenen ‘Perakende Gıda Satış Elemanlığı ve Bilişim Teknolojileri’ kurslarını ziyaret etti. Kursiyerle sohbet eden Yegin; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin’den proje hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Yegin, esnafları ve MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Bakan Yardımcısı Yegin’e el işi Türk bayraklı tablo hediye edildi.

Yeğin, daha sonra Yüksekova ilçesine geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.