Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yardımcısı Tüfekci Tedavi Edilen Şahini Doğaya Bıraktı

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Çankırı’da yaralı olarak bulunan ve tedavi edilen şahini doğaya bıraktı.Çankırı’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Çankırı Fidanlığı’nda incelemelerde...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Çankırı’da yaralı olarak bulunan ve tedavi edilen şahini doğaya bıraktı.
Çankırı’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Çankırı Fidanlığı’nda incelemelerde bulundu. Fidanlıkta bulunan tesislerde inceleme yapan Tüfekci, burada yetişen fidanlarla ilgili çeşitli bilgiler aldı. Daha sonra Fidanlıktaki hayvan kümeslerini gezen Tüfekci, 1 buçuk ay önce Kızılırmak ilçesinde yaralı olarak bulunan ve tedavisi Çankırı Orman ve Su İşleri Görevlileri tarafından yapılan şahini doğaya bıraktı. Buradan Fidanlık Mesire Alanı’na geçen Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, doğal dengenin korunması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
Doğaya keklik salım etkinliğine de katılan Bakan yardımcısı Tüfekci’nin Çankırı’daki incelemelerine Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammed Emin Akbaşoğlu ile Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlileri eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.