Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci’ye ilkokul diploması sürprizi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde esnafı ziyaret etti. Bakan Tüfenkci’ye kaymakamlık ziyaretinde ilkokul diploması hediye edildi.Bakan Tüfenkci Malatya ziyareti kapsamında Yeşilyurt ilçesinde esnafı...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde esnafı ziyaret etti. Bakan Tüfenkci’ye kaymakamlık ziyaretinde ilkokul diploması hediye edildi.
Bakan Tüfenkci Malatya ziyareti kapsamında Yeşilyurt ilçesinde esnafı ziyaret etti. Burada Atılgan Parkı’nda Yeşilyurtlularla buluşan Bakan Tüfenkci, ilçenin tarihi dokusunun geliştirilmesi adına belediyenin önemli projeler üstlendiğini söyledi. Yeşilyurt ilçesinin eski çarşı alanında bulunan tarihi konakların restorasyonu ile ilçenin canlanacağını ifade eden Tüfenkci, kendilerinin de bu konuya her zaman destek vereceklerini söyledi.
Tüfenkci daha sonra Malatya’da ÖTV’siz ilk kez taksi alan esnafı ziyaret etti. Burada konuşan Tüfenkci, "Özellikle taksici esnafının yıllarca beklediği bir uygulamaydı. Kazancını sanayiye ve tamirata veren taksici esnafımızın daha güvenli ve konforlu araçlarla hem müşterisini güvenli seyahat ettirme hem de kendi kazancını arttırma noktasında hükümetimiz gerçekten cesur bir adım attı. ÖTV’den bir kereliğine vazgeçtik. Ben emeği geçen başta Başbakanımız olmak üzere bütün kabine üyelerine teşekkür ediyorum. Taksici esnafına da hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.
Bülent Tüfenkci daha sonra Yeşilyurt ilçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bakan Tüfenkci’ye doğup büyüdüğü ilçe olan Yeşilyurt’ta İsmet Paşa İlkokulundan aldığı diploma Kaymakam Babahanoğlu tarafından hediye edildi.
1976 yılında aldığı ilkokul diplomasını gören Bakan Tüfenkci şaşkınlığını gizleyemezken, Kaymakam Babahanoğlu’na düşüncesinden dolayı teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.