Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci’den şehit ailelerine ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.Bakan Bülent Tüfenkci, eşi Esra Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.
Bakan Bülent Tüfenkci, eşi Esra Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç ile şehit polis memuru Buhari Ağçelik’in ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.
Şehit ailelerine başsağlığı dileyen Bakan Tüfenkci, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra Hakkari Yüksekova’da yaralanan Özel Harekat Polisi Şafak Coşkun’u ziyaret etti. 2 aydır GATA’da tedavi gördüğü öğrenilen ve bayram nedeniyle memleketine geldiği öğrenilen polis memuru Şafak Coşkun’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında Bakan Tüfenkci, yaralı polis memuru Coşkun’u telefonla Başbakan Binali Yıldırım’la da görüştürdü. Başbakan Yıldırım, Coşkun’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.