Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci Teşvik Paketini değerlendirdi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Başbakan Binali Yıldırım’ın bayram öncesi açıkladığı teşvik paketini değerlendirdi. Bakan Tüfenkci, "Bu müjdeler bizim terörle mücadele ederken ekonomiyi ve kalkınmayı da unutmadığımızı...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Başbakan Binali Yıldırım’ın bayram öncesi açıkladığı teşvik paketini değerlendirdi. Bakan Tüfenkci, "Bu müjdeler bizim terörle mücadele ederken ekonomiyi ve kalkınmayı da unutmadığımızı göstermesi bakımında çok önemli" dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Malatya İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Malatya yeni nikah sarayında düzenlenen bayramlaşma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya milletvekilleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
Törende bulunanlarla tek tek selamlaşıp bayramlaşan Tüfenkci, Ramazan ayının sabır ve bereket ayı olduğunu ifade etti. Bakan Tüfenkci, "Bize sabrı, kardeşlik hukukunu öğreten Rabbimize hamd ediyoruz" dedi.
Bakan Tüfenkci, Medine ve Bağdat’ta yaşanan terör saldırısını da kınayarak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediğini belirtti.
Konuşmasında Başbakan Binali Yıldırım’ın bayram öncesi açıkladığı teşvik paketini de değerlendiren Tüfenkci, "Başbakanımızın açıkladığı bu müjdeler her kesime hitap ediyor. Bu müjdeler bizim terörle mücadele ederken ekonomiyi ve kalkınmayı da unutmadığımızı göstermesi bakımında çok önemli" diye konuştu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek "Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul eylesin ve ülkece güzel günler yaşamamızı bizlere nasip etsin" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Ramazan Bayramı’nın Türkiye’ye ve İslam alemine huzur getirmesini temenni ederek yaşanan terör saldırılarının son bulmasını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.