Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya ziyareti sırasında şehit aileleri ile yaralı bir polisi ziyaret etti.Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Tüfenkci, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya ziyareti sırasında şehit aileleri ile yaralı bir polisi ziyaret etti.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte şehit aileleri ile yaralı bir polis memurunu evinde ziyaret etti.
Tüfenkci ve beraberindekiler ilk olarak Şırnak’ta operasyonlarda yaralanan polis memuru Cengiz Yılmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yaralı polis memurundan bilgiler alan Bakan Tüfenkci, geçmiş olsun dileklerinden sonra geçtiğimiz yıl Şırnak’ta teröristlerce şehit edilen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Şehit Üsteğmen Tanrıverdi için ailesi tarafından yapılan özel köşeyi de inceleyen Bakan Tüfenkci acılı aileye sabır diledi. Şehit Üsteğmenin annesi Gafure Tanrıverdi, oğlu için kitap yazdığını söyleyince Bakan Tüfenkci kitabı yayınlanmasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceklerini söyledi.
’’RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN’’
Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra geçtiğimiz Ekim ayında Balıkesir’in Kepsut ilçesinde, devriye görevi sırasında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Muhammed Güler’in ailesini ziyaret etti. Acılı baba Gazi Güler, kendisini ziyarete gelen Bakan Tüfenkci ve beraberindekilere teşekkür ederek “İyi ki varsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.
Bakanın son durağı ise İstanbul Vezneciler’deki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Elif Tutuş İnce’nin baba ocağı oldu. Tüfenkci, acılı aileye başsağlığında bulunarak geride kalanlara sabır diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.