Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu, saldırıda yaralananları ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valiliği’ne yapılan bombalı saldırıda yaralananları ziyaret etti.Bakan Soylu, dünkü bombalı saldırıda yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret edip ’geçmiş olsun’ dileğinde bulundu....

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valiliği’ne yapılan bombalı saldırıda yaralananları ziyaret etti.
Bakan Soylu, dünkü bombalı saldırıda yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret edip ’geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Soylu’nun ziyaret edeceği Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Bakan Soylu, hastaneye girmeden önce vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti. Daha sonra yaralıları ziyaret etti. Yaklaşık 30 dakika süren ziyaretin ardından Bakan Soylu hastaneden çıktı. Soylu çıkarken yanına yaklaşan Yaşar Dönmez adlı kişi, engelli olduğunu, memur olmak istediğini söyleyerek engelli raporunu verip yardım istedi. Bakan Soylu, engellilerin memur atamalarının kura çekimi ile yapıldığını, beklemesi gerektiğini söyledikten sonra ayrıldı.
Yaşar Dönmez, bakanın ayrılmasından sonra memur olmak istediğini, bu yüzden Bakan Soylu’dan yardım istediğini belirterek, "Ben evliyim ve bir çocuğum var, memur olmak istiyorum. Bakana söyledim ancak o da kura çekimi yapıldığını söyledi" dedi.
Bakan Soylu’ya Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Emniyet Müdürü Osman Ak eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.