Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu, Nikah Şahidi Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Of ilçesinde bir düğüne katılarak nikah şahitliği yaptı.Bu sabah saatlerinde Trabzon’da gelerek bir dizi ziyaret ve toplantıya katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2015 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2015 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Of ilçesinde bir düğüne katılarak nikah şahitliği yaptı.
Bu sabah saatlerinde Trabzon’da gelerek bir dizi ziyaret ve toplantıya katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Of ilçesine gelerek burada Yüksel kardeşlerin düğün törenine katıldı. Of Belediye Meclis üyesi Dursun Yüksel’in oğulları Habip ve Samet Yüksel’in düğün törenine katılan Bakan Soylu, burada çiftleri tebrik ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk kuralını kendilerine hatırlattı.
Bakan Soylu, önce Habib Yüksel ve Meral Hacımürtezaoğlu’nun nikah şahitliğini yaparak evlenme cüzdanlarını verirken, diğer masada ise Samet Yüksel ve Tuğba Nuhoğlu’nun nikah şahitliği yaptı. Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu’nun gerçekleştirdiği nikah akdinde AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun çifte evlilik cüzdanının verilmesi istendi. Milletvekili Köseoğlu ise nikah cüzdanını diğer milletvekillerinin vermesi isteyince ilginç anlar yaşandı. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Salih Cora ise, Of Kaymakamı Eren Arslan’a dönerek çifte evlilik cüzdanlarını vermesi istedi. Kaymakam Arslan’dan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’dan evlilik cüzdanını vermesini istedi. Bakan Soylu, bu isteği yerine getirerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.