Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu, Kocaeli Valiliği’ni Ziyaret Etti

Kocaeli Valiliği’ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Osmangazi Köprüsü gibi muhteşem bir eseri ülkemize kazandıran anlayışa müteşekkirim” dedi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Valiliği’ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Osmangazi Köprüsü gibi muhteşem bir eseri ülkemize kazandıran anlayışa müteşekkirim” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Kocaeli Valiliği önünde Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından karşılanan Bakan Soylu, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra Vali Güzeloğlu’nun makam ofisine geçen Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, “Bugün ülke üretimimiz, ekonomimiz ve bulunduğumuz coğrafya açısından da ülkemizin kalbi sayılabilecek Kocaeli’deyiz. Bu akşam sanayimizin önde gelen kuruluşlarından biri olan Pirelli’de iftar yapmak için Kocaeli’ye geldik. Bugün Osmangazi Köprüsü’nden geçtik ve oradaki şantiyede olan arkadaşlarımızla birlikte olduk. Bu muhteşem eseri görebilmenin de mutluluğunu yaşadım. Attığımız her adım aslında dünyaya bir bayrak sallamaktır. Bu muhteşem eser iki yakayı ve coğrafyayı birbirine bağlıyor. Özellikle bu vizyonu Türkiye’ye kazandıran anlayışa müteşekkirim. Orada emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu geleceğe ait bir sıçramanın en önemli ayaklarından bir tanesidir. Osmangazi Köprüsü inşallah her noktaya ayrı katkılar sağlayacaktır. Bu vesileyle her gittiği yerde önemli hizmetlere imza atan kıymetli Valimize teşekkür ediyor, Kocaeli’de kendilerini görmekten büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Bakan Soylu’ya, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından üzerinde Hereke halısının motiflerinin yer aldığı el işlemesi bir vazo takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.