Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu, İftar Sofrasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere ve terörle ülkemizin zenginleşmesini, özgürleşmesini ve ülkemizin etrafındaki coğrafyayla gelecekte buluşmasını engellemeye çalışanları,...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere ve terörle ülkemizin zenginleşmesini, özgürleşmesini ve ülkemizin etrafındaki coğrafyayla gelecekte buluşmasını engellemeye çalışanları, PKK terör örgütü dahil, bu şer odaklarının her birini topraklarının dibine kadar gömeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.
Keçiören Belediyesi’nin Esertepe’de verdiği mahalle iftarına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu katıldı. Kapalı Pazar yerinde kurulan iftar sofraları genç, çocuk, yaşlı mahalledeki her yaş grubundan insanı bir araya getirdi. İftarda Bakan Soylu’nun yanı sıra HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Kosova Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, vatandaşlarla birlikte oruç açtı.
"ASLINDA HEP BİRLİKTE GELECEĞİMİZİ PAYLAŞIYORUZ"
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan programda konuşan Bakan Süleyman Soylu, iftar yemeğini veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ederek, "Allah nasip ettiği için üç yıldır mahalle iftarlarına geliyorum. Keçiören Belediyemizin bu iftarlarında zannetmeyin ki sadece soframızı paylaşıyoruz. Gönüllerimizi, aslında derdimizi ve heyecanımızı paylaşıyoruz. Aslında hep birlikte geleceğimizi paylaşıyoruz" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Muhammed Ali’nin cenaze törenine katıldığını hatırlatan Bakan Soylu, "Cumhurbaşkanımız vakarıyla aziz milletimizi ve buradaki güzel insanlarımızı orada temsil etti. Gücümüz ve kudretimizle oradayız" ifadelerini kullandı.
"PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DAHİL, BU ŞER ODAKLARININ HER BİRİNİ TOPRAKLARININ DİBİNE GÖMECEĞİZ"
Türkiye’nin terörü bitirmek için kararlılığından bir gün dahi vazgeçmeyeceğini vurgulayan Bakan Soylu, "Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere ve terörle ülkemizin zenginleşmesini, özgürleşmesini ve ülkemizin etrafındaki coğrafyayla gelecekte buluşmasını engellemeye çalışanları, PKK terör örgütü dahil, bu şer odaklarının her birini topraklarının dibine kadar gömeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.
Belediye Başkanı Ak ise şunları kaydetti:
"Mübarek Ramazan ayı birlik, beraberlik ve ibadet ayıdır. Ramazan’da hayır hasenat yapacağız. Fakire fukaraya sahip çıkacağız. Mübarek Ramazan ayının bütün Müslümanlara hayırlara vesile olmasını diliyorum."
"İNŞALLAH CENAB-I ALLAH BU TÜR BELALARI MÜBAREK RAMAZAN İLE BİRLİKTE DEFEDER"
Konuk Belediye Başkanı Bütüç de, terörü lanetleyerek, "Ana ülkem güçlü bir ülkedir. Dünya siyasetine yön veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kosova gurur duyuyor. Kosova’ya desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başbakan Binali Yıldırım’a ve Keçiören Belediye Başkanına şükranlarımı iletiyorum" şeklinde konuştu.
Mahmut Arslan da Ramazan ayının tüm Müslümanlara hayırlı olması temennisinde bulunarak, şehitlere rahmet dileyip bu tür belaların mübarek Ramazan ile birlikte defedilmesini istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.