Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Üyelerini Kabul Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerini kabul etti.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 23 Nisan Ulusal...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerini kabul etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyesi 30 çocuğu bakanlıkta kabul etti. Bakan Soylu, çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Çocuklar merak ettikleri konuları ve bakandan isteklerini teker teker dile getirdi. Bakan Soylu da çocukların sorduğu sorulara titizlikle cevap vererek, meraklarını gidermeye çalıştı. Çocukların çoğunluğu, Bakan Soylu’ya Çocuk işçiler konusunda sorular yöneltti. Bakan Soylu, bir çocuk meclisi üyesinin, halk otobüsü, dolmuş ve taksi şoförlerinin sigortasız çalıştırıldığı, bunun için bir çalışma yapılıp yapılmadığı şeklindeki sorusuna, böyle bir durumun yaşanmaması için çalışmalar yaptıklarını ancak tekrar bu konunun araştırılması yönünde talimat vereceği sözünü verdi.
Programın ardından çocuk meclisi başkanı Bakan Soylu’ya hadiye ve çiçek takdim ederken, Bakan Soylu da çocukları hediyelerle uğurladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.