Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özlü: "Birileri Türkiye’yi karıştırmak istiyor"

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, birilerinin Türkiye’yi karıştırmak istediğini söyleyerek, "Biz Türkiye’nin kalkınması, güçlenmesi, birlik ve bütünlüğü için çalışıyoruz. Ama başkaları terör ve şiddetle Türkiye’yi...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Özlü: "Birileri Türkiye’yi karıştırmak istiyor"
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, birilerinin Türkiye’yi karıştırmak istediğini söyleyerek, "Biz Türkiye’nin kalkınması, güçlenmesi, birlik ve bütünlüğü için çalışıyoruz. Ama başkaları terör ve şiddetle Türkiye’yi bölmeye parçalamaya çalışıyor" dedi.
Temaslarda bulunmak üzere Siirt’e gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, iş adamlarıyla yapılan toplantının ardından Sakarya ve Siirt heyetiyle Siirt Valiliği’ni ziyaret etti.
Valilik binası önünde kurum müdürleri tarafından karşılanan Bakan Özlü, Siirt Valiliği şeref defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti. Gönül Köprüsü Projesi’nin kardeşlik bağlarının güçlenmesine ve Siirt’in kalkınmasına büyük vesile olacağını aktaran Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ancak tüm bu gayretlere rağmen birilerinin terör olaylarıyla Türkiye’yi karıştırmaya çalıştığını söyledi.
Bakan Özlü, "Bakın biz bugün sanayiyi, yatırımı konuşuyoruz, yarım kalan fabrikaları konuşuyoruz. Biraz sonra da Organize Sanayi Bölgesi’ne geçeceğiz, ama maalesef dün akşamdan beri 8 artı 3 ve yine bugün de şehitlerimiz var. Birileri Türkiye’yi karıştırmanın, zayıflatmanın peşindedir. Bizim farkımız bu, biz Türkiye’nin kalkınması, güçlenmesi, birlik ve bütünlüğü için çalışıyoruz. Ama başkaları terör ve şiddetle Türkiye’yi bölmeye parçalamaya çalışıyor. Bu bakımdan Türkiye’nin kültürel bütünlüğü, birlik bütünlüğü için bu proje çok önemlidir. Sakarya’dan çok sayıda iş adamının katılımıyla bir heyet olarak buraya geldik. Heyetimizin içinde Sakarya milletvekilleri, parti başkanı, iş adamları, Kazakistan’dan iş adamı ve Amerika’da yaşayan Suriyeli iş adamları da var. Amacımız bölgeyi kalkındırmaktır" dedi.
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yapılan konuşmanın ardından günün anlamına binaen Bakan Özlü’ye Erzurumlu İbrahim Hakkı Hz.’nin tefvizname adlı eserinde, "Hak şerleri hayr eyler, zannetme ki gayr eyler, arif anı seyr eyler" sözünün yer aldığı bir tabloyu hediye etti.
Ziyarette, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu. Siirt ve Sakaryalı iş adamları yer aldı. Bakan Özlü, AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi ve Tillo ilçe ziyaretinin ardından Siirt’ten ayrılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.