Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özlü: ’’Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın İfadesiyle Laf Üstüne Laf Değil Taş Üstüne Taş Koyacağız’’

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ifadesiyle laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyacağız” dedi.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valiliği tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 01:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ifadesiyle laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyacağız” dedi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valiliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar programı sonunda bir konuşma yapan Bakan Faruk Özlü, dedikodu siyasetine son verilmesi gerektiğini belirterek “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ifadesiyle laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyacağız. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız kamu kurumlarımız STK’lar, bizler bir bütünüz. Ancak herkes sadece ama sadece kendi işini yapacak. Hiç kimse milli iradenin yerini yani siyasetin yerini almaya, onun önüne geçmeye, onun rolünü üstlenmeye kalkmasın. Bizler bir zincirin halkasıyız ve bu zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Bu nedenle birbirimize her zaman destek olacağız. Birbirimize kızmayacağız, birbirimize küsmeyeceğiz. Şeh Edebali’nin vasiyetini başkalarından önce kendimize okuyacağız. Hepimiz önce kendimize bakacağız. Önce kendimizi düzelteceğiz. Kardeşlerimizin doğrularını, kendilerimizin yanlışlarını göreceğiz. Dedikodu siyasetine son vereceğiz. Başkalarının işini nasıl yaptığına bakmak yerine kendi sorumluluklarımızı eksiksiz yerine getirmek için odaklanmalıyız” dedi.
TEKNOLOJİYİ TİCARİLEŞTİRECEĞİZ
Dr. Faruk Özlü, “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak Türkiye’nin tamamında Bilim ve Sanayinin gelişmesi için çalışacağım. Türkiye’yi teknoloji üreten ilk 10 ülke arasına sokacağız. Teknoloji üretecek ve ürettiğimiz teknolojiyi ticarileştireceğiz” dedi.
ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Bakan Faruk Özlü, 2015 yılında Hakkari’nin Dağlıca kırsalında hain pusuda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı ve Şırnak, Silopi’de teröristlerin yola döşediği bombanın patlamasıyla şehit olan özel harekat polisi Sabri Altınbaş’ın ailelerini evlerinde ziyaret etti. Bakan Özlü ailelere taleplerinin olup olmadığını sordu.
Özlü ardından Gölyaka Belediyesinin düzenlediği etkinliğe katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.