Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özlü, 15 Temmuz Şehitler Parkı temel atma törenine katıldı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 57 dönüm arazide oluşturulan 15 Temmuz Şehitler Parkının temel atma törenine katıldı.Türkiyeyi hızlı tren ağıyla ördüklerini ifade eden Özlü, "Bizim hükumetimiz,...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 57 dönüm arazide oluşturulan 15 Temmuz Şehitler Parkının temel atma törenine katıldı.
Türkiyeyi hızlı tren ağıyla ördüklerini ifade eden Özlü, "Bizim hükumetimiz, icraatçı ve reformist bir hükümettir. Son iki yıla baktığımızda, Marmararay, Osmangazi, Yavuz Selim ve Avrasya Tüneli gibi büyük projeleri açıyoruz. Bütün dünyada ekonomide daralma var, dünya ticaretinde daralma gözüküyor. İddialı ülkeler büyüme hızlarını yüzde 1.5 gibi belirliyorlar. Dünyada ticaret daralırken Türkiye’miz büyüyor. Tabi ki Düzce’de büyüyor, Akçakoca da büyüyor" dedi.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise Değirmenağzı 15 Temmuz Şehitler Parkının dere kenarında olduğunu belirterek, "57 dönüm arazide yapılacak olan parkımızda her türlü soysal donatı olacak ve bu yatırım 11 milyon TL’ye mal olacak. Parkın çeşitli alanlarında bisiklet yolları, düğün salonları ve kültür merkezlerinin yanında piknik alanları da olacak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde temel atma töreni gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.