Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu: "İstanbullu Hemşehrilerimiz Şifayı Esenyurt’ta Bulabilecek"

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kaplıca Termal Tesislerini ziyaret etti. Kaplıcaların insan sağlığına önemli katkıları olduğunu söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "İstanbullu hemşehrilerimiz...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Müezzinoğlu: "İstanbullu Hemşehrilerimiz Şifayı Esenyurt’ta Bulabilecek"
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kaplıca Termal Tesislerini ziyaret etti. Kaplıcaların insan sağlığına önemli katkıları olduğunu söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "İstanbullu hemşehrilerimiz artık şifayı Esenyurt’ta bulabilecek" dedi.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede hizmete sunulan Kaplıca Termal Tesislerini ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu’na AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı İlker Gürbüz eşlik etti. Başkan Necmi Kadıoğlu, Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nu ve beraberindeki heyeti önce Turgut Özal Mahallesi Termal Tesisi’ni daha sonra Atatürk Mahallesi Termal Tesisini gezdirdi.
"HEMŞEHRİLERİMİZ ŞİFAYI ESENYURT’TA BULABİLECEK"
Kaplıcaların insan sağlığı için önemli olduğuna değinen Bakan Müezzinoğlu "Esenyurt’ta her zaman önemli hizmet projeleri kazandıran Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve ekibini kutluyorum" dedi. Bakan Müezzinoğlu, "Sağlık açısından çok önemli bir yeri olan ve kaplıca suları arasında değerleri ve seviyesinin yüksek olması ilçeye termal sağlık turizminde büyük rolü olacaktır. Esenyurt Belediyemizin bu hizmeti ile İstanbullu hemşehrilerimiz artık şifayı Esenyurt’ta bulabilecek" dedi.
"İLÇEMİZİN SAĞLIK TURİZMİNİN MERKEZİ OLMASI BEKLENİYOR"
Esenyurt’ta kazandırılan kaplıcalar ve termal havuzlar sayesinde özel sektörün otel ve sağlık tesisi yatırımlarının Esenyurt’ta yoğunlaşacağını belirten Başkan Kadıoğlu, "Belediyemizin bu çalışması ile Esenyurt gelişen ve modernleşen bir şehir olma yolunda tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Esenyurt’a değer katan bu eşsiz projemiz ile ilçemizin termal sağlık turizminde merkez olması bekleniyor" diye konuştu.
Termal tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, Esenyurt ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.