Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu Batman’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Siirt’teki incelemelerinin ardından Batman’a geldi. Batman Valiliği tarafından Türkiye Petrolleri tesislerinde düzenlenen il değerlendirme toplantısına katılan Bakan Müezzinoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Siirt’teki incelemelerinin ardından Batman’a geldi. Batman Valiliği tarafından Türkiye Petrolleri tesislerinde düzenlenen il değerlendirme toplantısına katılan Bakan Müezzinoğlu, gündeme ilişkin soruları cevapladı.
SGK borç yapılandırmalarının 25 Kasım son gün olduğuna dikkat çeken Müezzinoğlu, bu yapılandırma ile ilgili bu güne kadar 32 milyar 150 milyon gibi bir rakama ulaştıklarını belirtti. Son iki günde 35 milyarın üzerinde bir rakama ulaşmayı hedeflediklerini belirten Müezzinoğlu, “İnşallah son iki günde de borçlu mükelleflerimiz müracaatlarını yapar da bundan istifade ederlerse inanıyorum SGK olarak arzu ettiğimiz rakamı yakalamış oluruz. Hem de borçlularımız borç planlayarak ve bu avantajdan istifade ederek borç yükünden kurtulmuş olacaklar. İnşallah son günü de tüm borçlularımız ve mükelleflerimiz iyi değerlendirirler. Bu anlamda gerek maliyenin gerekse bizim SGK’nın alacakları konusundaki bu vatandaşın yükünü azaltacak. Faiz yükünden kurtaracak bu yapılandırma mükelleflerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
“Doğmamış çocuğa bez biçilmez”
’Başkanlık sistemiyle ilgili referandum yapılacak mı?’ sorusuna Demirel’in sözüyle cevap veren Müezzinoğlu, “Rahmetli Demirel’in bir sözü vardır. Doğmamış çocuğa bez biçilmez diye veya don biçilmez. Henüz daha çocuğun varlığı da görüşme aşamasında. Sonra ne zaman doğacak bakarız“ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.