Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’a Kırkpınar daveti

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 655’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da davet edildi.Devlet protokolünü ata sporu...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 655’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da davet edildi.
Devlet protokolünü ata sporu Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet etmek için Ankara’ya giden Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve 655’inci Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’la makamında bir araya gelen Edirne heyeti, Bakan Kılıç’a Kırkpınar Davetiyesi, Kırmızı Dipli Mum ve Edirne Mis Sabunu takdim etti.
Ata sporunun önemine değinen Kılıç, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, programının müsait olması halinde Kırkpınar Yağlı Güreşler Festivali’nde yer almaktan onur duyacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.