Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç tramvayla yolculuk yaptı

Samsun’da bir dizi programlara katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, son olarak tramvayla yolculuk yaptı.Samsun-Çarşamba Havaalanı incelemesi, Şehit Astsubay Erdal Bolat’ın cenaze töreni ve Tekkeköy Köprülü Kavşağı Temel...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kılıç tramvayla yolculuk yaptı
Samsun’da bir dizi programlara katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, son olarak tramvayla yolculuk yaptı.
Samsun-Çarşamba Havaalanı incelemesi, Şehit Astsubay Erdal Bolat’ın cenaze töreni ve Tekkeköy Köprülü Kavşağı Temel Atma Töreni’ne Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bakan Arslan’ı yolcu ettikten sonra TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Samsun Gıda 2016 Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda stantları gezen Bakan Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’ndeki toplantıya katılmak için fuardan ayrıldı.
Kirazlık İstasyonu’ndan tramvaya binen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Karayolları Tramvay İstasyonu’na kadar yolcularla birlikte seyahat etti. Tramvaya binen vatandaşlar karşılarında Bakan Kılıç’ı görünce şaşkınlık yaşadılar. Bazı vatandaşlar Bakan Kılıç ile selfie yaptı.
Bakan Kılıç’a yolculuk esnasında, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser de eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.