Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu herhalde gizli evetçi”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Sayın Kılıçdaroğlu referandum ile ilgili konuyu öyle bir anlattı ki radyo programında maşallah dedik ki herhalde gizli evetçi” dedi.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu herhalde gizli evetçi”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Sayın Kılıçdaroğlu referandum ile ilgili konuyu öyle bir anlattı ki radyo programında maşallah dedik ki herhalde gizli evetçi” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Bafra İlçe eski teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Samsun’un Bafra ilçesinde ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bizim teşkilatlarımızda eski ve yeni kelimesi kullanılmaz. Eski diye, yeni diye bir şey yok. Ya teşkilat üyesisinizdir, bununla beraber yol yürürsünüz ya da değilsinizdir. AK Parti’li olduğunu söyleyen, AK Parti’li olduğunu düşünen herkes çalışabilir. Çünkü 16 Nisan halk oylaması Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemiyle ilgili olarak yapacağımız çalışma ülkemizin geleceği için, 2023 ve 2071 hedefimiz için yaptığımız çalışma. Bu bizim çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için. Ne diyor Başbakanımız, ‘Sorunları, torunlara havale etmek üzere burada değiliz, işleri çözmek için buradayız.’16 Nisan’da evetle ilgili yapacağımız kampanyada çok önemli atılacak adımlarımız var” diye konuştu.

Bakan Kılıç şunları söyledi: “Referandum ile ilgili konuyu en iyi açıklayan ve en iyi anlatan kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Kendisi hayır söylediğini iddia eden Sayın Kılıçdaroğlu öyle bir anlattı ki radyo programında maşallah dedik ki herhalde gizli evetçi. Sıkıntı şurada: Önündeki metni okumamış, neye hayır dediğini bilmiyor. ‘Niye 550’den 600 milletvekilline çıkartıyorsunuz’ diyorlar. Cumhuriyet’i ilan eden Türkiye Büyük Millet Meclisi 50 tane milletvekilinin, onun giderlerini karşılayamayacak durumda mı? Sayın Kılıçdaroğlu sen kendini bu kadar küçük görüyorsan ben onu bilemem. Ama git bakalım onu kendi milletvekillerine sor. Daha önce hayır dediğin, yine hayır dediğin milletvekili yasasıyla ilgili senin kendi milletvekillerin sana ne diyecek bir dinle. Ben bilemen ne diyeceklerini. Çünkü Meclis’te konuşuyorlar. Ama bir gitsin sorsun gerçi yürüyen merdivene de ters biniyor.”

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Bakan Yardımcısı Abdurrrahman Boynukalın, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve partililer katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.