Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç, Gençlerle Bir Araya Geldi

Samsun’da gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, terörü bitirme noktasında emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, terörü bitirme noktasında emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği “Gençlik Kolları İle Buluşma” kahvaltısına katıldı. Kahvaltı öncesi konuşan Bakan Kılıç, “Şu andaki Anayasamız artık her tarafından farklı anlamlarda değiştirilmiş, tabiri caizse dikilmeye çalışılmış, yenilenmeye çalışılmış ama artık günümüzün şartlarına cevap vermeyen, veremeyen ve üstünde halen 1980 askeri darbesinin izleri olan bir Anayasa’dır. Biz AK Parti olarak bu Anayasa’yı değiştirme noktasında bir irade ortaya koyuyoruz. Ve diyoruz ki, AK Parti olarak bizim Anayasa değişikliğimizin içerisinde başkanlık sisteminin olması gerektiğine inanıyoruz. Bunun müzakeresini ve bunun istişaresini yapmak istiyoruz. Diyoruz ki, ‘buyurun masaya gelin.’ Milletimizin oylarıyla seçilmiş muhalefet partileri masadan kaçmak için uğraşıyorlar. Masaları deviriyorlar. Biz yeni bir Anayasa yapmak için vatandaşımızın ve milletimizin bizden olan beklentisini hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Bunları iktidar partisi olarak yapıyoruz. Tek beklentimiz milletini temsil etmek için oy aldığını iddia eden seçilmiş olan muhalefet partililerinin de bu noktada görevlerinin farkına varıp müzakere masasına gelip, bu işi çalışmaktır” dedi.
Konuşmasında gençlere seslenen Bakan Kılıç, “Ben sizlerin gözünüzde çok ciddi bir ışık görüyorum. Birlik ve beraberlik içersinde geleceğe yürüdüğümüz zaman bu ülkenin neleri başaracağını ben çok iyi biliyorum. Çünkü tarihimizde neleri başardığımız ortadadır. 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ilk 10 büyük ekonomi arasında olmak için durmadan çalışacağız. Ülkemizin birliği, beraberliği için, bu vatanın ve milletin geleceği için en büyük fedakarlığı yaparak hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Bu ülke Türkiye Cumhuriyeti devletinin birliğinin, beraberliğinin karşısında el uzatacak olan herkes karşısında bizi bulur. Teröre karşı bizim hiçbir müsamahamız yoktur. Şu anda terör örgütünün hayatlarını zora soktuğu kardeşlerimiz onların karşısında ortaya konan mücadeleyi sonuna kadar destekliyorlar. Bizlere gelen telefonlar, mektuplar, bölgeye gittiğimiz zaman orada görüştüğümüz vatandaşların hepsi bize ‘bizi bunlardan kurtarın, bunları buradan atın, gönderin’ diyorlar. Dolayısıyla terör örgütünün ortaya koymuş olduğu bu insanlık dışı duruşa karşı biz Türkiye Cumhuriyeti olarak her zaman gücümüzü ortaya koyacağız. Devletin merhamet ve şefkat eli olduğu kadar kudreti de vardır. Bu noktada mücadelemiz sonuna kadar sürecek” diye konuştu.
Acem Tekkesi’nde düzenlenen kahvaltıya Bakan Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, parti üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.