Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Işık, Kocaeli Devlet Hastanesi hizmet binasını inceledi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Kocaeli’de bir dizi ziyarette bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yapım çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Kocaeli’de bir dizi ziyarette bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yapım çalışmaları devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi hizmet binasını inceledi. Hizmet binasının inşaat alanını ziyaret eden Bakan Işık, çalışmalar hakkında personelden bilgiler aldı. Hizmet binasının incelemelerine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz katıldı. Proje kapsamında; 42 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan yeni hastane 6 katlı olacak. Yoğun bakım üniteleri ve acil servis dışında 320 yatağı olacak yeni hastanede bin 500 metrekarelik acil servis de yer alacak. 40 yoğun bakım ünitesinin olacağı hastanede bin 200 personelin çalışması bekleniyor.
Hastane ziyaretinin ardından konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "İnşaat çalışmaları devam ediyor. Proje ve zamandan kaynaklanan problemlerden dolayı gecikmelerimiz var. Ama süratli bir şekilde inşaatı tamamlamayı ve donanımı eş zamanlı olarak temin ederek hastanemizi önümüzdeki yılın ilk yarısında hizmete sokmayı hedefliyoruz. Bunun için gerekli çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Arkadaşlardan gerekli bilgileri aldık. Bu çalışmaların safahatını gördük. Sağlık Müdürlüğümüzün ve Sağlık Bakanlığımızın yapmaları gereken çalışmaları derecelendirdik. Bu çalışmaların Ocak ayına kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu süreçten sonra donanımın gelmesi ve kurulması 2-3 ayımızı alabilir ama inşallah en geç 2017’nin ortasında hastanemiz hizmet vermiş olacak. Bu binada yapıldıktan sonra diğer bütün eski binalar yıkılacak ve şehir hem çok iyi bir otopark kazanacak hem de geniş bir alan kazanmış olacak" dedi.
Kocaeli’de yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Bakan Işık, "Çalışmalarımızı programlı bir şekilde yürütüyoruz. Cuma günü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ teşrif edecek ve birlikte hem Gebze hem de Gölcük’teki adalet saraylarımızı hizmete alacağız. Gebze’de hastane inşaatımız devam ediyor. Pek çok kavşak inşaatımız devam ediyor. Bazıların inşaat çalışmaları tamamlandı ve hizmete alındı. Yakında Ulaştırma Bakanımızla İzmit - Kandıra yolunun temel atma törenini yapacağız. Pek çok çalışma Kocaeli genelinde devam ediyor. Biz de bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hedefimiz verdiğimiz sözleri takvim içerisinde yerine getirmek" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.