Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Fikri Işık, Bozüyük’te

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilecik ziyaretleri kapsamında Bozüyük ilçesinde panel üretimi yapan bir demirdöküm fabrikasını ziyaret etti.Bakan Fikri Işık, Fabrika Direktörü Gürhan Çoban, Vali Ahmet Hamdi Nayır, Kaymakam...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Fikri Işık, Bozüyük’te
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilecik ziyaretleri kapsamında Bozüyük ilçesinde panel üretimi yapan bir demirdöküm fabrikasını ziyaret etti.
Bakan Fikri Işık, Fabrika Direktörü Gürhan Çoban, Vali Ahmet Hamdi Nayır, Kaymakam Köksal Şakalar ve protokol mensuplarınca karşılandı. Karşılamanın ardından toplantı salonuna alınan Bakan Fikri Işık’a, Fabrika Direktörü Gürhan Çoban tarafından fabrikanın çalışmaları hakkında brifing verildi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrasında günün anısına Bakan Fikri Işık’a Fabrika Direktörü Gürhan Çoban tarafından plaket takdim edildi. AR-GE bölümünün gezilmesi sonrasında toplu olarak hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile ziyaret sona erdi. Ziyaretin ardından Bakan Fikri Işık ve beraberindekiler Bilecik’e doğru hareket etti.
Bakan Fikri Işık’a, fabrika ziyaretinde; Vali Ahmet Hamdi Nayır, Kaymakam Köksal Şakalar, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Belediye Başkan Vekili Mehmet Doğan Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, görevinden istifa eden AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Mesut Çetin, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, TSO Başkanı Buğra Levent, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkan yardımcıları, AK Parti il ve ilçe Kadın Kolları başkanları ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.